NIEUW Dagboek Geestelijke Groei

Verlang jij ernaar dat je gemeente of kring geestelijk groeit? Wil jij je geloof en relatie met de Heer Jezus verdiepen? Het Dagboek Geestelijke Groei ondersteunt dit groeiproces van discipelschap. Het dagboek helpt niet door je alle antwoorden te geven, het bestaat namelijk vooral uit vragen. Vragen over de Bijbeltekst waardoor je samen met God de tekst (her)ontdekt. De reflectieve vragen helpen je om te ontdekken wat deze boodschap voor jou betekent. Ook helpt het dagboek bij het bidden en om Bijbelteksten uit het hoofd te leren.

Samen met anderen groei je optimaal. Naast persoonlijk gebruik is het dagboek is zeer geschikt voor gebruik met de hele gemeente, binnen huiskringen, bijbelstudiegroepen of triades. Er is voor de bespreking in kringen aanvullend kringmateriaal ontwikkeld en een bijpassend preekrooster beschikbaar.

Het dagboek bestaat uit vier delen van 9 weken.
Deel 1: Wij in Hem; Deel 2: Hij in ons; Deel 3: Vrucht dragen; Deel 4: Afhankelijk zijn

Voor meer informatie over deze bijzondere dagboekenserie klik hier

 

Dagboek Serie Banner

Contactgegevens

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Kamer van Koophandel
50973045

Rabobank
NL65RABO0143758705